Конференція трудового колективу

2 квітня 2019 року відбулась конференція трудового колективу факультету соціології і права, на якій були присутні представники професорсько-викладацького, навчально-допоміжного та студентського складу.

Декан ФСП Мельниченко Анатолій Анатолійович зробив в чіткій та лаконічній формі звіт-презентацію про стан справ на факультеті та виконання колективного договору за 2018 р.

Крім того, викладачі та студенти заслухали звіт-презентацію голови профбюро ФСП Фабрикантової Юлії Борисівни за проведену роботу в 2018 р., де була приділена особлива увага питанням соціального захисту, відпочинку та розвитку на факультеті.

Колектив ФСП дав позитивну оцінку роботі адміністрації факультету та профбюро.

Делегатами конференції трудового колективу одноголосно був затверджений колдоговір ФСП та угода з охорони праці на 2019 р., з проєктами яких попередньо були ознайомлені всі члени кафедр факультету.

На засіданні трудового колективу ФСП були обрані делегати на конференцію трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка відбудеться в квітні 2019 р.

Також делегатами конференції трудового колективу ФСП було підтримано кандидатуру д.т.н., професора, академіка НАН України, заслуженого діяча науки і техніки Згуровського Михайла Захаровича на посаду ректора КПІ ім.Ігоря Сікорського.

Nike Free Rn Flyknit

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Back
ФСП School ⚡️ Зимова школа демократії ФСП
Вступ на бакалаврат
Вступ до магістратури
Чат для вступників
Канал «Абітурієнт ФСП КПІ»
День відкритих дверей
Контакти відбіркової комісії
Розклад занять
Email